Drumles

drumles

Meld je hier aan voor drumles.

INSTRUCTORS:

Quincy Jacobs
Muziekinstructeur

Address

Deventer, Nederland   View map

Categories

Cursussen

Bij drumles leer je alle mogelijkheden van het slaginstrument. Het drumstel, een verzameling van drums en cimbalen, is een veelgebruikt slaginstrument. De drummer is het hart van de band. De drummer bepaalt het gevoel, het tempo, de sensitiviteit, kortom de energie van het muziekstuk. Geen ander slaginstrument biedt meer ritmische mogelijkheden dan de drums.

Het geluid van de drums heeft een diepgaand effect op de ziel. Bij Rhythm Music School leer je niet alleen drummen, maar kun je ook muziekgroepstraining volgen, zodat je samen met andere muzikanten goed kan samenspelen in een band.

Drumles in de omgeving Deventer

We leren en coachen je graag naar een hoger niveau door op regelmatige basis les te bieden.  Ben je nieuw met muziek? Geen probleem, je kan je aanmelden voor een proefperiode van 4 weken zodat je kennis kan maken met de lessen en het instrument.  Als je al wel veel ervaring hebt zorgen we voor een lesprogramma wat bij jouw niveau past.  Meld je hier aan voor drumles op de muziekschool in de omgeving Deventer.

Meld je hier aan voor drumles op de muziekschool in de omgeving Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

Ik meld me aan